18. 03. 2012.

  • Video: Franka napravila akustični cover "Dancing on my own" svog uzora Robyn

  • FRANKA je napravila sjajni akustični cover pjesme "Dancing on my own" poznate švedske kantautorice Robyn. Franka, koja trenutno u Americi pohađa poznati glazbeni koledž Berklee, kazala je kako joj je upravo Robyn jedan od profesionalnih uzora: "U zadnje vrijeme sam opčinjena sa švedskom kantautoricom Robyn i voljela bih jednog dana biti kao ona".

    Robyn je postala poznata kasnih devedesetih s hitom "Do You Know (What It Takes)" s albuma "Robyn Is Here" (1997). Sa pjesmom "With Every Heartbeat" (2005) postiže veliki međunarodni uspjeh. 2010. godine izdaje trilogiju "Body Talk" sa hitovima "Dancing on My Own", "Hang With Me, Indestructible" i "Call Your Girlfriend".

END

15. 11. 2010.

  • TopStars spektakl u Zagrebu. Čekaju nas Rijeka, Zadar i Split!

  • U zagrebačkoj je Areni u subotu održan prvi u nizu Topstars koncerata. Tony, Indira, Luka i Franka oduševili su publiku, a ne sumnjamo da će se isto ponoviti i u ostavim gradovima u kojima će nastupati. Franka je na pozornicu stupila prva i u maniri prave zvijezde oduševila prisutne svojim lijepim, uskim, bijelim kostimom. Tijekom koncerta presvukla se nekoliko puta, te je u jednoj od točaka čak utjelovila Tajči i njezinu legendarnu narančastu haljinu. U energičnom nastupu koji je trajao dva i pol sata, Tony, Indira, Luka i Franka dali su sve od sebe. Uz atraktivne plesačice i zadovoljnu publiku, možemo zaključiti kako je koncert bio pravi uspjeh te je označio početak odličnog Topstars projekta.

END

20. 07. 2010.

  • Novi spot AliBi feat. Franka je vani!!!

  • Pogledajte ga na YouTubeu na ovom linku http://www.youtube.com/watch?v=BdZRnOizSsI...

END

Jedansest doo

franka